Lev landlig uten å gi slipp på luksusen det er å ha alt du trenger i nærheten

KORT VEI TIL DET SOM TELLER I HVERDAGEN

Området rundt Liljendal og Strindheim har de siste årene gjennomgått en utvikling som gjør dette til en svært attraktiv bydel i Trondheim. Med nye E6 som er lagt i tunnel, oppleves nå området som behagelig og trygt. De grønne lungene er godt ivaretatt, samtidig som alt du trenger er like rundt hjørnet.

LAST NED PROSPEKT OG PRISLISTE

DET BESTE FRA TO VERDENER

Maren Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

Julie Nilsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Tonje Borthen

Avd.leder/Megler

JEG VIL BLI KONTAKTET

Om oss

Vi hjelper deg med å finne leiligheten som passer deg.

Leiligheter

Leilighetene har selvfølgelig pen standard, med HTH-kjøkken, HTH-bad. Vil du oppgradere standarden eller endre noen av løsningene, har du mulighet til det.

SE BILDER AV LEILIGHETER

Leter du etter roen er sjansen stor for at du finner den her på Høisethåsen. Et stykke fra byen, avskjermet fra larmen, flytter du inn i et fredelig område på Lund Østre. Her kan øynene hvile på en vakker utsikt over Gulosen og Byneset, og du har muligheten til å la frisk luft og naturopplevelser bli hverdagskost. Her kan du finne roen – kombinert med et aktivt liv.

Barnehage, barneskole og ungdomsskole

Shopping på City Syd eller Heimdal sentrum

Cafe og restauranter i nærheten

SE BILDER AV ENEBOLIGER

Lettvint å komme dit du skal

Alt du trenger kun minutter unna

Godt kollektivtilbud

LAST NED PROSPEKT OG PRISLISTE

Lund Østre-området er et mekka for deg som liker å gå på tur, løpe, sykle, gå på ski eller rulleski – eller generelt liker deg uten- dørs. Er du en fan av innetrening, får du det heller ikke bedre enn her. 3T Rosten, kanskje Trondheims mest imponerende treningssenter, ligger bare 16 minutters sykkeltur unna. Her har du ust av muligheter, som en enorm styrke- og apparatavdeling, og stort svømmebasseng – for ikke å nevne byens beste utvalg av treningstimer. Egen cageball-hall har du også her.

Spreke muligheter

Lyst på noe mer enn en standardbolig? Disse eneboligene er funkispregede og moderne, og gir deg et hjem utenom det vanlige. Med to bad og fire soverom har du plass til både familien og overnattings- gjester. En vestvendt balkong og hage byr på lange ettermiddager i solen.

Eneboliger